Aschwin Smid

Ik ben Aschwin Smid, 45 jaar, werkzaam als Adviseur Bedrijfsvoering bij BZK in Zwolle en daarnaast actief als freelance sportmasseur.

Sport is voor mij een middel om te onthaasten, mij fysiek en mentaal goed te voelen, maar ook een mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te begeleiden.

Als sportmasseur richt ik mij op sportverzorging en blessurepreventie bij diverse voetbalclubs in Zwolle. Bij FC Zwolle heb ik stage gelopen voor de opleiding sportmassage ende afgelopen jaren ben ik als verzorger verbonden aan HTC.Ook het horeca voetbaltoernooi Zwolle is een jaarlijks terugkerend evenement, waarvoor ik mij inzet. In juni dit jaar ga ik als sportmasseur aan de slag bij het medisch team Alped’Huzes.

Zelf loop ik graag hard en hierdoor is WilcoVoulon letterlijk op mijn pad gekomen.

Ik vind het geweldig om nu de Himalyatocht 2013 met de begeleiders en de andere deelnemers te gaan maken. Een life event dat ik zeker niet wil missen na Wilco’s ervaringen te hebben gehoord. Ook het werk van Wilco en zijn collega’s in de stichting Autisme Sportief draag ik een warm hart toe.

Ik hoop mede gemotiveerd te worden door de contacten met de andere deelnemers.

Als persoon, en wanneer nodig op het gebied van de sportverzorging, wil ik op een positieve wijze bijdragen aan deze groep. Een prachtige inspirerende tocht die ons allen gaat boeien en binden!Ik kijk uit naar alle groepsbijeenkomsten en het vertrekmoment zelf!

Aschwin Smid

Freelance sportmasseur
06-22216065