Emiel van Beek

Hallo mijn naam is Emiel van Beek, ik ben personal trainer en revalidatie trainer bij (Vanbeek-pt/EmielvanBeek personal training).

Deze tocht spookt al hele lange tijd door mijn hoofd omdat het echt een uitdaging is op een droom lokatie, nu krijg ik via Wilco Voulon de kans om mee te gaan naar deze droom lokatie en die pak ik met beide handen stevig vast ik heb er dus niet lang over hoeven na te denken. De begeleider(s) die meegaan geven allemaal stuk voor stuk ervaring door en het kan dus alleen maar meer en groter worden!!

Ik werk tijdens mijn personal training sessies niet alleen aan het fysieke gedeelte, maar pak er ook een stuk spirituele aspecten bij zoals inzicht meditatie.

Vanuit de meditatie heeft het boeddisme me al lange tijd geboeid, en het is dus een hele ervaring om het daar te kunnen ervaren op de plek zelf!

Deze droomreis geeft mij een ervaring die me altijd bij zal blijven en het is tevens ook een uitbreiding op mijn basis meditatie en mij Zelf.

Ik hoop tijdens de reis deelnemers/begeleider(s) te kunnen motiveren zowel op het fysieke en mentale aspect en verder vooral te genieten met zijn alle van deze super tocht!

Sportieve groet,

Emiel van Beek
www.vanbeek-pt.nl

0627298077