Lynsey Dikmans


Ik ben Lynsey Dikmans, 32 jaar woon samen met Jurian in Zwolle en we hebben een dochter van 3½ jaar.

Momenteel studeer ik Psychologie en daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij Stichting SEIN (zorginstelling voor mensen met epilepsie)

Zoals de andere teamleden ben ik superenthousiast over deze bijzonder reis. Mede dankzij het inspirerende verhaal van Wilco Voulon was het niet moeilijk om ja te zeggen!

Van nature ben ik avontuurlijk ingesteld en ben ik dol op verre reizen.

Ik heb zelf al diverse verre reizen mogen maken waaronder een reis naar Peru. Deze reis licht ik er specifiek uit omdat de mensen en de natuur in dit land een onuitwisbare indruk op mij hebben achtergelaten. Lopend met een backpack richting 4200 meter door een steeds veranderende landschap slapen in een vallei onder een indrukwekkende sterrenhemel ja dan voel je je wel behoorlijk nietig.

Verder ben ik gek op sporten. Na 16 jaar sta ik weer op het hockeyveld en vorig heb ik voor het eerst meegedaan aan een hardlooprun. Graag mag ik naar voetbal kijken maar zelf kan ik er geen bal van!

En nu de reis naar de Mount Everest hoe gaaf is dat! Een fysieke en mentale tocht zal het zeker worden. Mijn doel is vooral genieten van het landschap, de cultuur en uiteraard Base Camp te bereiken met een flinke dosis humor! Met een grote groep reizen is nieuw voor mij maar met deze leuke gemotiveerde mensen heb ik er alle vertrouwen in! Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme en inzet een nuttige bijdrage kan leveren aan de groep.

Niet alleen belangrijk is de weg die je gaat
maar ook de sporen die je achterlaat