Pim van der Wildt

Via mijn blad; het glossy stadsmagazine ’BijzonderZwolle’, ben ik in contact gekomen met de stichting Autisme Sportief van Wilco Voulon. Met z’n kenmerkende enthousiasme en bevlogenheid heeft Wilco mij rijp gemaakt om aan de reis deel te nemen en deze bijzondere uitdaging aan te gaan. BijzonderZwolle zal dan ook uitgebreid verslag gaan doen van de voorbereidingen en het verloop van deze inspirerende expeditie. Zo kunnen we veel extra exposure genereren en tevens fundraisingactiviteiten voor de stichting ontwikkelen.

 

Als ik de presentaties van de andere deelnemers lees dan zijn de verwachtingen hoog gespannen. Zowel individueel als in teamverband worden er ambitieuze doelstellingen benoemd. Deze doelstellingen onderschrijf ik beslist ook persoonlijk.

 

Rest mij nog mij even voor te stellen. Mijn naam is Pim van der Wildt en ik ben getrouwd met Helene. Ik word tijdens de tocht 63 jaar. Ik heb twee kinderen, twee aangetrouwde kinderen en vier kleinkinderen. Ik heb samen met mijn zoon het reclame-adviesbureau Advice en ik ben samen met mijn dochter uitgever van het stadsmagazine BijzonderZwolle. Verder ben ik medeorganisator (geweest) van wielergerelateerde evenementen, zoals de Holland Hills Classic, Leontien Ladies Ride, Leontien Family Ride, Ride with the Pro’s, de Zesdaagse van Apeldoorn en de Wereldkampioenschappen Baanwielrennen in 2011 in Apeldoorn.

 

Ik ben redelijk sportief, maar deze tocht wordt toch echt een uitdaging. Samen met alle anderen wil ik deze uitdaging aangaan, de tocht beleven en volbrengen, en daarmee de stichting Autisme Sportief op de kaart zetten!