Cain Burgman


Hallo ik ben Cain Burgman, 

Ik ben 23 jaar en een geboren en getogen Zwollenaar. In het dagelijks leven ben ik vertegenwoordiger bij een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en produceren van originele cadeauartikelen. 

Ik heb Wilco via de media gevolg toen hij in februari 2012 zijn late winter trek maakte naar Mount Everest basecamp. De tocht die hij maakte maar ook het werk van stichting Autisme Sportief spraken mij allebei heel erg aan. Ik vind het om te zien hoe hij andere mensen blij en vrolijk kan maken.

Enkele weken geleden kwam ik met Wilco in gesprek, hij vroeg me toen of ik in mei 2013 niet met hem mee wilde om dezelfde tocht die hij had gemaakt ook te maken. 

Toen hij een aantal dagen later bij mij thuis kwam om de plannen te presenteren was ik er mede door zijn energie en enthousiasme meteen uit: IK GA MEE!    

Ik weet zeker dat we als groep veel aan elkaar hebben gedurende deze reis. Het lijkt mij een geweldige ervaring  wanneer je straks zowel als individu als met de groep van 30 mensen het doel bereikt. Het binnen wandelen van Mount Everst basecamp in het Himalaya gebergte in combinatie met het ervaren van de mooie cultuur en uitzichten lijken mij onvergetelijk . Tevens vind ik het mooi  dat we op deze manier stichting Autisme Sportief bij de mensen onder de aandacht kunnen brengen. 

Ik heb er erg veel zin in, maar eerst kijk ik uit naar het voorbereidingstraject met de groep.