Agnes van der Werf


Hoi allemaal!

Mijn naam is Agnes van der Werf, ik ben 25 jaar en woonachtig in Utrecht. De afgelopen 3,5 jaar heb ik mij bezig gehouden met de studie Internationaal Toeristisch Management aan de hogeschool TIO in Utrecht, maar inmiddels ben ik afgestudeerd en dus klaar voor een nieuwe uitdaging!

Tijdens mijn studie ben ik op stage geweest in Canada, waar ik Diane Oskam heb leren kennen. Sindsdien is zij mijn maatje, met name in alles wat met reizen en uitdagingen te maken heeft. Diane was dan ook degene die naar mij toe kwam met het verhaal van Wilco Voulon, die voor zijn stichting Autisme Sportief met 30 man een trektocht gaat maken door de Himalaya naar Mount Everest Base Camp, om daar vervolgens de hoogste marathon van de wereld te gaan lopen. Ga je mee? Dat was de vraag, welke binnen enkele seconden werd beantwoord met een super enthousiaste JA!

Reizen is mijn aller grootste passie en ik heb tot nu toe al veel van de wereld mogen zien. Nepal is echter een land waar ik nog niet ben geweest, maar waar ik wel veel over gehoord en gelezen heb. De bevolking, de cultuur en de natuur van dit land spreekt mij enorm aan. Mede daarom vind ik het geweldig om deze reis mee te maken en om op deze bijzondere manier in contact te komen met het schitterende Nepal!

Vol enthousiasme ben ik naar de informatiebijeenkomst geweest, waar het enthousiasme alleen maar groter werd. Wilco heeft  die avond alles tot in detail uitgelegd en alle mogelijke twijfels en onzekerheden weggenomen. Alles is tot in de puntjes geregeld en ik ben ervan overtuigd dat we met de begeleiding van Wilco deze reis veilig gaan volbrengen. Ik kan niet wachten tot het zover is, maar het jaar dat we nog hebben kan ik goed gebruiken om mezelf klaar te stomen voor de trektocht door de Himalaya en de Mount Everest Marathon.

Hoe dan ook, de “once in a lifetime experience” is definitief! We gaan met z’n allen een geweldige reis tegemoet, waarvan de voorpret al is begonnen! Ik hoop dat we met het hele team enorm veel voor Autisme Sportief kunnen betekenen en dat we over ongeveer een jaar samen op Mount Everest Base Camp trots en voldaan kunnen genieten van het fantastische uitzicht!