Ilona Riezebosch


Hi! Mijn naam is Ilona Riezebosch, ben 32 lentes jong en sinds eind vorig jaar de trotse bezitster van een heerlijk kneuterig  stulpje in het gezellige Assendorp.

Van maandag tot en met vrijdag kun je me vinden in het Zwolse ziekenhuis waar ik met veel plezier als adviseur werk om de kwaliteit en veiligheid van de zorg (nog verder) te optimaliseren. In de avonden en weekenden is de kans vrij groot dat je mij aantreft op een terrasje in de binnenstad, bij één van de vele heerlijke restaurantjes die Zwolle rijk is, op de fiets ergens in de omgeving of thuis, mijn balans aan het behouden middels Chi Neng Qigong.

Tot zover in het kort ook direct een aantal van mijn hobbies. Waarbij ik er één bijna vergeet: ontdekken. Tot op heden meestal alleen met de backpack, héérlijk. Heb de foto’s van Azië en Australë nog aan de muur hangen en het wordt tijd dat die plaatsmaken voor het Nepalese natuurschoon.

Waarom ik mee ga met de expeditie? Omdat met deze reis alles samenkomt.  Zo’n once-in-a-life-time kans. Die ik niet voorbij kan, mag maar bovenal wil laten gaan. Intens gaat het worden, uniek en zeer bijzonder. Om met een gepassioneerde club mensen, onder inspirerende begeleiding van Wilco, met hart & ziel dit avontuur te aan te gaan, er samen naar toe te werken, te leven en uiteindelijk te beleven. Een fysieke en mentale uitdaging, die ik mede met dank aan Wilco vol vertrouwen tegemoet zie, en waar ik onbeschrijfelijk veel zin in heb!