Wilko Schakelaar


Hallo!

Mijn naam is Wilko Schakelaar, ik ben 32 jaar oud en kom uit Heerde. Ik werk bij Landstede op de afdeling Communicatie, Marketing & Strategie. Hier houd ik me bezig met allerlei marketing gerelateerde onderzoeken en verzorg ik de communicatie en pr voor een aantal Zwolse vo-scholen.

Reizen is mijn grote passie. De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie wereldreizen gemaakt. Ik kan inmiddels dan ook wel zeggen dat reizen voor mij een verslaving is geworden. Eenmaal thuis voel ik de kriebels alweer snel komen. Nepal staat al enige tijd hoog op mijn lijstje; Een vlucht naar Kathmandu en van daaruit zelf een trektocht door de Himalaya organiseren.

En toen kwam daar het bericht in de Stentor: ‘Zwollenaar wil met 30 man naar Nepal.’ Na het lezen van dit artikel kostte het mij geen minuut om er voor mezelf uit te zijn. Ik ga mee! De informatiebijeenkomst bevestigde mijn gevoel. Een groep enthousiaste mensen die gezamenlijk een bijzondere ervaring willen delen. Mijn vorige reizen heb ik veelal alleen gemaakt. Het lijkt me daarom juist leuk om dat nu eens met een groep te doen. Tijdens de reis direct je ervaringen delen en gezamenlijk toeleven naar het moment van take off. Als je het leuk vindt, kun je op www.dewereldisgroot.nl meer lezen over mijn reiservaringen.

Naast het reizen vind ik het leuk om te sporten. Voetbal, tennis en fitness zijn op dit moment de sporten die ik beoefen. Dit doe ik met vrienden, waarbij gezelligheid de belangrijkste factor is. Om me optimaal voor te bereiden op deze reis, zal ik binnenkort ook de hardloopschoenen maar weer eens uit de kast halen.

Ik vind het fantastisch dat Wilco het initiatief neemt om deze reis te organiseren. Omdat hij zelf een avonturier is, maar ook om zijn stichting autisme sportief op de kaart te zetten. Hier hoop ik dan ook mijn steentje aan bij te kunnen dragen!