Diane Oskam


Namaste (hallo in het Nepali), ik ben Diane Oskam en 26 jaar oud. Ik studeer Internationaal Toeristische Management in Amsterdam.

 

Reizen is mijn passie, ik heb al veel van de wereld mogen zien en ben ook zeer blij dat Nepal op mijn pad is gekomen. Toen ik Wilco hoorde over deze reis was ik gelijk verkocht. Zijn gave om mensen te enthousiasmeren is werkelijk fantastisch! Deze reis kon ik niet voorbij laten aan en het lijkt mij een enorme uitdaging om met een groep enthousiaste mensen MountEverest BaseCamp te bereiken. Daarbij is het ook geweldig streven om de hoogste marathon op aarde te lopen, als je er één loopt kan je maar beter een marathon lopen die je een magistraal gevoel zal geven en die je niet vaker zal lopen!

 

Het proeven van andere culturen vind ik een geschenk en daarbij hoop ik zoveel mogelijk van Nepal te kunnen genieten. De mensen zijn super vriendelijk en de natuur moet onbeschrijfelijk zijn en dat wil ik graag van dichtbij meemaken.

 

Deze inspirerende toch moet voor ons allen een fantastische ervaring zijn en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren op wat voor manier dan ook! Met een verdiende lach zullen we op 27 mei 2013 ons doel bereiken en op MountEverest Base Camp genieten van het uitzicht